3 retters menu

Forretter

  • 2 Tartelletter m/ høns i asparges
  • Hønsesalat på ananasring
  • Tunmousse m/ flutes og dressing

Hovedretter

  • Flæskesteg m/ brunede- og hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat og rødkål
  • Nakkesteg stegt som vildt m/ waldorfsalat, tyttebær og hjemmelavet agurkesalat
  • Kalvesteg m/ gulerødder, perleløg og hvidekartofler
  • Hamburgerryg  m/ gemüse og aspargessauce
  • Stegt flæsk m/ persillesauce
  • Danskbøf m/bløde løg, rødbeder og kartofler

Desserter

  • Diverse fromager
  • Gl. dags æblekage
  • Islagkage

Øl, vand og vin ad libitum
(3 timer)

Mandag – torsdag
kr. 239,-
pr. couvert

Fredag – søndag
kr. 289,-
pr. couvert

Min. 10. couverter

GÅ TIL VORES SELSKABSMENU